Mobil vaktmester

Det er mye som skal gjøres på et kontor. Skifte lyspærer, henge opp bilder og montere møbler, for eksempel. Når tiden ikke strekker til, kan vi ta oss av alt dette og mye mer. Hvor ofte og hvor lenge vi skal hjelpe til, er opp til deg. Vaktmesteren har bil og står alltid beredt.Klimakompensert.png

Populære tjenester

Vedlikehold av kontorlokalene står kanskje ikke alltid øverst på prioriteringslisten. Når det er på tide å male en vegg eller bygge hyller og skap, hjelper vi gjerne til med å spre litt snekkerglede.

Ikke alt kan sendes digitalt. Når du for eksempel vil sende en pakke, kan vi bude den fra dør til dør over hele landet. Eller utlandet, hvis du vil. Vi sørger for at pakken kommer frem til rett mottaker til rett tid.

Spar ryggen og la oss hjelpe til når det er på tide å flytte internt. Vi har flyttet kontorer i mange år, og ingen jobber er for store eller for små. Tiden du sparer på dette, kan du bruke på morsommere ting.

I en tid da det er viktigere enn noensinne å verne miljøet, hjelper vi deg med avfallshåndteringen. Med våre miljøbeholdere går kildesorteringen som en drøm, og vi sørger for at alt havner der det skal.

Vi ordner alt!

Kontorvaktmesterne våre er vaskeekte problemløsere, og kan hoppe inn på kort varsel. Ingen oppgaver er for store eller for små, og du bestemmer hvor ofte og hvor lenge vi skal være hos deg.

Hva vil du ha hjelp med?

Chat med oss
Chatten er stengt