Luftrensere kan redusere sykefraværet med hele 20%

Visste du at ren luft kan redusere sykefraværet på jobben? Takket være avansert teknologi kan vår luftrenser LightAir eliminere praktisk talt alle skadelige virus og partikler i luften. En sann livredder, spesielt for alle som enten jobber i åpent kontorlandskap eller på skoler og førskoler, for ikke å snakke om alle pollenallergikere. Kontakt oss, så forteller vi mer.Klimakompensert.png

Økt produktivitet

Forbedret helse

Økt bærekraft

Ren luft som tjeneste

Vi installerer luftrenseren på arbeidsplassen og utfører regelmessig vedlikehold. Du kan avslutte abonnementet når du vil, helt uten bindingstid. Vi bytter ut filtre og slitte deler om nødvendig. Dette betyr at du har evig garanti og aldri trenger å tenke på ekstra kostnader for vedlikehold og reparasjoner.

Hvordan fungerer luftrenserne?

Her kan du se en film om hvordan luften renses. Har du spørsmål, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med oss.

Clean air

Health+

IonFlow effektivt mot SARS-CoV-1 og SARS-CoV-2

Nye forskningsresultater gjør det tryggere å komme tilbake til arbeidsplassen etter pandemien. Det spanske forskningsinstituttet IrsiCaixa AIDS Research Institute bekrefter at LightAirs teknologi IonFlow nøytraliserer virus som etterligner SARS-CoV-1 og SARS-CoV-2 i dråpeform.

En tidligere studie utført av Karolinska Institutet viste at IonFlow-teknologien nøytraliserer luftbårne virus som influensa, omgangssyke og rotavirus (diaré og magesmerter).

Hvordan fungerer virushemmerne?

Her kan du se en film om hvordan virus nøytraliseres med Ion Flow Technology. Kontakt oss gjerne hvis du vil vite mer!

 

Vitenskapelig bevist

En syvårig forskningsstudie ved Karolinska Instituttet i Stockholm viser at LightAirs teknologi kan uskadeliggjøre mer enn 97 prosent av de virus som forårsaker noen av de vanligste virusinfeksjonene, som influensa, omgangssyke og diaré. Dermed kan sykefraværet reduseres med hele 20 prosent. Innendørs forurensning er blant de største miljøhelserisikoene vi har, og kan også forårsake symptomer som konsentrasjonsvansker, tretthet og hodepine. LightAir eliminerer skadelige allergener og virus i inneluften, og topper listen over effektive luftrensere. Resultatet blir økt velvære på jobben.

Vanlige spørsmål om luftrensere

At vi klimakompenserer er en del av klima­strategien vår hvor vi beregner, reduserer og klima­kompenserer 100 % av klima­avtrykket vårt, inkludert alle produktene og tjenestene vi leverer. Hvis du vil vite mer om hvordan det fungerer, klikk her.

At en sunn og frisk medarbeider presterer bedre enn en syk og trøtt, sier seg selv, og sammenhengen mellom redusert sykefravær og økt produktivitet burde være åpenbar.

Vi installerer luftrenserne og tilpasser dem etter kontorets størrelse og virksomhetens behov. Siden kommer vi jevnlig for å rengjøre og skifte filter, samt bytte ut slitte deler. Luftrenserne er derfor alltid tipp topp. Når du abonnerer på ren luft som tjeneste, får du med andre ord evig garanti, helt uten bindingstid.

  • Vi tar oss av alt vedlikehold
  • Ingen bindingstid
  • Evig garanti

Partikler fra pollen, eksos og elektronisk utstyr kan forårsake symptomer som tretthet, hodepine, hoste og allergiske reaksjoner. Når partiklene blir nøytralisert, vil de ansatte straks føle seg bedre.

Et godt arbeidsmiljø er en del av en bærekraftig utvikling. Det vil si virksomhetens evne til å skape et helsefremmende arbeidsmiljø som tiltrekker og beholder talent for å sikre vekst nå og i fremtiden.

Kontakt meg for et tilbud!

Jeg heter Tommy og har jobbet med Facility Management i mange år. Hvis det er noe du lurer på angående ren luft som tjeneste, svarer jeg mer enn gjerne. Vil du ha et kostnadsforslag, ordner jeg det også.

Chat med oss
Chatten er stengt