Kontorinnredning

Vi hjelper deg med å forbedre arbeidsplassen

Går du i tanker om å ominnrede arbeidsplassen, og vil gå igjennom møbler og tekniske løsninger for å utnytte lokalene optimalt? Da hjelper vi deg gjerne.

Basert på omfang, ambisjoner og behov, tilbyr vi deg tre forskjellige tilnærminger. Vi er med deg hele veien for å gjøre prosessen så enkel, rask og kostnadseffektiv som mulig. Nå starter vi.

1. Vi ominnreder

2. Vi forbedrer

3. Vi skaper nytt

Mer om interiørkonseptene

Er du interessert i å oppgradere arbeidsplassen men vet ikke hva du skal velge? I denne filmen forklarer vi konseptene på halvannet minutt.

Utdannede interiørarkitekter

Mange års erfaring

Skreddersydd interiør

Kundecase

Huaweis første studio i Europa

Huawei trengte et studio for filming og seminar. Sammen utviklet vi et konsept med en spesialdesignet scene og veggpaneler med integrert belysning og en stor skjermvegg. I denne filmen kan du se hvordan vi hjalp Huawei med sitt første studio i Europa.

Kungsleden

Naturens fire elementer

Kundecase

Kungsleden er et stort, børsnoterte eiendomsselskap i Sverige, med en virksomhet som fokuserer på langsiktig eierskap, aktiv forvaltning og utvikling av eiendommer.

Da fire av deres konferanserom i den toppmoderne bygningen Kista One trengte en oppgradering, hentet vi inspirasjon fra naturen.

 

Corplus Consulting

Trives så godt at de vokser og vokser

Ifølge Fatima Lindberg på Corplus har det nye interiøret inspirert ansatte til å begynne å ta kaffepauser sammen. Loungeområdet i inngangen har også blitt et gitt samlingssted for AW, når solen stråler inn og lokalene bades i nydelig ettermiddagssol. Og at de ansatte trives, viser seg også i selskapets resultater, fordi Corplus vokser stadig!

 

Releye

Flytte eller utnytte?

Releye er et ledende konsulentselskap innen strategi og løsninger for den digitale kunden. Med et økende antall ansatte og konsulenter stod de overfor et valg. Flytte til større lokaler eller se om det var mulig å utnytte dagens lokaler bedre med mer effektiv design? De valgte det siste alternativet.

 

FAQ om innredningstjenesten vår

Å investere i kontormøbler er å investere i de ansattes rivsel på kontoret, noe som har en positiv effekt på produktivitet og motivasjon. Et annet aspekt er å styrke bedriftens profil ved å la rommet gjenspeile selskapets visjon og verdier.

Vi jobber med alle lokaler på arbeidsplassen:

  • Inngang
  • Resepsjon
  • Arbeidsplasser
  • Salong
  • Spisestue
  • Møterom

Vi jobber tett med våre kunder gjennom hele prosessen. Vi starter med et møte der behov og forventningsnivå skaper grunnlaget for endringsprosessen. Forenklet deler vi prosjektet i fire deler:

1. Behovsanalyse og forventningsnivå

2. Moodboard og prisantydning

3. Detaljert interiørdesignforslag

4. Bestilling / levering

Ja det går fint. Vi jobber med leverandører i forskjellige prisklasser og tilbyr alt fra enkelte møbler til et komplett interiørkonsept.

Vi ser på helheten

"Som interiørarkitekt ser jeg på helheten og skaper et konsistent konsept. Selskapsprofil, planløsning, møbelvalg og behov må gå hånd i hånd. Kontakt meg gjerne for en digital konsultasjon."

Bella Everts
Interiørarkitekt, Office Management

Chat med oss
Chatten er stengt