CQube Evo

CQube EVO er en miljømerket kaffemaskin. Det betyr at den er miljøsmart og oppfyller strenge krav til kjemikalier, energiforbruk og vedlikehold. Denne kaffemaskinen er designet for å få mest mulig ut av kaffen din. Med en ubegrenset oppskriftsbank og 16 forhåndsinstallerte standarddrikker, kan du velge mellom malt fersk kaffe eller kaffe fra hele bønner. Du kan også enkelt tilpasse smaken. CQube EVO har moderne LED-panel og android-teknologi som skaper muligheten til å tilpasse skjermens utseende som du vil. Som tilvalg er det dessuten mulig å få kaldt og kullsyreholdig vann.

  • Kaffe: Nybrygget
  • B: 420 mm D: 570 mm H: 884 mm
  • Daglig uttak: 200 kopper
  • Drikkevalg: 16 forhåndsinnstallerte/48 valg
  • Bryggetid: 30 sek

Produktblad CQube Evo

Egenskaper

Interaktiv skjerm

Elegant design

Oppskriftsbank

Hvorfor miljømerket kaffetjeneste?

Som en av få leverandører tilbyr vi en hundre prosent miljømerket kaffetjeneste. Den inneholder kun økologiske produkter med vekt på Fairtrade-merking, kaffemaskiner med godkjent miljømerking og ikke minst effektive leveranser der miljøkjøring er et krav. Kaffebønnene vi bruker i vår miljømerkede kaffetjeneste er bærekraftige og økologisk dyrket – uten unaturlige stoffer. Det har både du og naturen godt av.

Kontakt Philip for et tilbud

Han vet hvordan du beregner hvor mye kaffe og hvilken kaffemaskin som passer på arbeidsplassen din. Han analyserer dine ønsker og behov, og skreddersyr deretter den optimale kaffeløsningen.

Chat med oss
Chatten er stengt