Kaffe på jobben med smaksgaranti

Kaffe skal smake kaffe og ingenting annet. Med Office Managements kaffeavtale har du alltid god kaffe på jobben. Før du inngår kaffeavtale, inviterer vi deg på kaffesmaking for å finne favorittene dine. Du kan også velge tilbehør som sjokolade, te, sukker, rørepinner, melk og krus. Kaffeavtalen inkluderer miljøinstallasjon, service og vedlikehold.

Så hvorfor ikke friste dine kunder og kolleger med rykende fersk og nybrygget kaffe? Bestill kaffesmaking nedenfor.

 

Kvalitets- og smaksgaranti

Serviceavtale og kundeservice

Miljøinnstallasjon

Kaffemaskiner for store og små bedrifter

I den nye normalen sammenlignes kaffemaskinen med savannens vannhull, der alle samles for å lade energi. God kaffe på jobben er med andre ord viktig for trivsel og produktivitet. Vi har kaffemaskiner, espressomaskiner og kaffeautomater i alle størrelser og for alle behov. Kom på prøvesmaking, så finner vi den perfekte kaffeløsningen for arbeidsplassen din.

CQube Evo

CQUBE EVO

CQube EVO er miljømerket og en av våre mest populære modeller. Brukervennlig og med stor kapasitet, gir den brygget kaffe av høyeste kvalitet. Gjør miljøvalget komplett med vår økologiske kaffe!

Scharer Club

Scharer Club

En kompakt espressomaskin som leverer espresso og kaffedrikker av helt topp kvalitet. Veldig enkel å bruke, med sofistikert teknologi.

Schaerer Soul

Schaerer Soul

En helautomatisk espressomaskin som leverer espresso og kaffedrikker av helt topp kvalitet. Det er som å ha din egen barista på arbeidsplassen!

WMF Cafémat

WMF Cafémat

Med den innebygde Free-Flow-funksjonen kan WMF Cafémat brygge 3 liter kaffe per batch og regulere koppstørrelsen etter behov. Direkte i den innebygde termosen eller nybrygget direkte i koppen. WMF Cafémat er utmerket for mellomstore til store bedrifter som ønsker å servere kaffe til et større antall mennesker samtidig. En maskin for deg som er lei av kø, støy og daglig tilsyn.

Kaffeløsninger for alle smaker

Vanskelig å velge kaffe? Vi forstår deg. Med så mange kaffemaskiner og kaffesorter på markedet, er det ikke lett å bestemme seg. For å hjelpe deg har våre kaffeeksperter delt det i fire hovedkonsepter. Selvfølgelig kan vi også skreddersy en kaffeløsning som passer deg.

Caring Cup

Barista's Choice

Minglekaffe

Noen fornøyde kunder

"O.M håndterer levering av kaffemaskiner og vanndispenser hos oss. Samarbeidet fungerer veldig bra, med rask og personlig service. De er nesten som en del av familien."

Colinda Nelin
Office Manager, Lensway

Noe du vil vite om kaffetjenesten vår?

Sammen med kaffebrenneriene og våre egne smakseksperter har vi utviklet unike oppskrifter helt tilpasset kaffemaskinene våre. Derfor garanterer vi høy kvalitet og god smak på all kaffe vi leverer.

Med vår serviceavtale sørger vi for at kaffemaskinene fungerer som de skal, er rene og alltid leverer god kaffe. Vår kundeservice er til for å løse eventuelle behov, og i tilfelle nødstopp er vi raskt på stedet.

Når vi installerer kaffemaskinene våre, optimaliserer vi energiinnstillingene slik at maskinene stenges av automatisk eller går i hvilemodus når de ikke er i bruk. En enkel måte å spare energi og penger på.

Selvfølgelig! Vi tilbyr en rekke teer fra nær og fjern, som darjeeling, rooibos, kamille, chai, earl grey og andre populære tesorter. Med en kjeks eller god sjokoladebit får du en ekstra hyggelig kaffepause.

Spør en kaffeekspert!

Ekspertene våre er noe så unikt som en blanding av teknikere og smakseksperter. Dermed kan de tilpasse kaffe og kaffemaskin på en måte som fremhever nettopp den smaken du og medarbeiderne dine liker best.

Få et tilbud

Med mange år i kaffebransjen vet vi nøyaktig hva som kommer til å fungere best på arbeidsplassen din. Vi analyserer behov og finner den perfekte kaffeløsningen for virksomheten din.

Chat med oss
Chatten er stengt