Logomatte

– matte med eget trykk

En logomatte med eget trykk er like effektiv og beskyttende som en vanlig inngangsmatte. Forskjellen er at den i tillegg sier noe om virksomheten din, og bidrar til å forsterke varemerket. Vi skreddersyr logomatter helt i din egen design, med logo og farger etter ønske.

Logomatten gir deg en flott mulighet til å forsterke kundenes førsteinntrykk av selskapet ditt. Si det med en spesialdesignet logomatte og bygg varemerket direkte i entréen!

 

Lei en matte med firmalogoen din på

Lei en matte med bedriftens logo og farger. En logomatte fanger oppmerksomhet og bidrar til å markedsføre bedriften direkte ved ankomst. Gjestene får et godt førsteinntrykk samtidig som du holder gulvene rene. Du velger selv hvordan du vil designe matten, og får dermed en helt unik inngangsmatte.

ColorStar logomatte bruker den nyeste trykkteknologien, noe som gjør den til en av de mest holdbare og fargebestandige logomattene på markedet. På baksiden har den nitrilgummi, så den alltid holder seg på plass. I tillegg er tekstilbunken laget av 100 % resirkulerte PET-flasker, noe som gjør den til et klimasmart valg for alle miljøbevisste bedrifter.

 

Klar til å bestille kontormatter eller er det noe du lurer på?

Vi har lang erfaring innen Facility Management og har hjulpet mange bedrifter med å finne den rette løsningen. Trenger du råd, eller vet du hva du vil ha og ønsker et skarpt tilbud? Ikke noe problem, vi er her for din skyld og fikser den beste løsningen for nettopp din arbeidsplass!

Chat med oss
Chatten er stengt