Inngangsmatter

Med kombinasjonen skrapematte og inngangsmatte stopper du effektivt smuss direkte i døren. Vi tilbyr alle typer kontormatter i en rekke farger, størrelser og materialer. Med eller uten logotrykk. Når du leier matter hos oss, sørger vi for at mattene dine alltid er hele og rene.

Egenskaper

Smart matteservice

Lavere renholdskostnader

Høyere trivsel

MILJØMERKET MATTEVASK

Med vår matteservice sørger vi for at du alltid har hele og rene tepper i lokalene dine. Men ikke nok det, dette er bare begynnelsen på en miljøbevisst vaskeprosess. Mattene dine vaskes med største mulige hensyn til miljøet, der det stilles høye krav til energi- og vannforbruk. For eksempel gjenbruker vi mye av varmtvannet, noe som er en av grunnene til det lave energiforbruket. Med andre ord er det bra både for mattene, inngangspartiet ditt og miljøet.

Mini-FAQ

Det avhenger hovedsakelig av størrelsen på lokalene dine og hvor mange skritt besøkende tar. American Institute of Architects anslår at du trenger:

  • 3 meter matter for å stoppe 50 % vann og smuss i inngangen.
  • 6,5 meter matter for å stoppe 85% vann og smuss i inngangen.
  • 7,5 meter matter for å stoppe 100% av alt vann og smuss i inngangen.

Dette er beregnet når du bruker nylonmatter.

Våre bomulls- og MicroTech-matter absorberer mer smuss og fuktighet og er derfor enda mer effektive.

Det kommer an på hvor matten er plassert og hvor stor belastningen er. Det er stor forskjell mellom en butikkinngang på gateplan og en velkomstmatte i åttende etasje.

Etter avtale skifter vi de fleste tepper enten hver uke, annenhver uke eller en gang i måneden – alt avhengig av lokalets forhold.

I løpet av vintermånedene kan det være nødvendig å hente og levere litt oftere.

Når du leier matter fra oss, skifter vi dem ut med jevne mellomrom, helt tilpasset dine behov. Med vår smarte matteservice har du alltid rene og hele matter.

Vi leverer kvalitetsmatter som beskytter gulvene dine. Vi henter de skitne mattene og erstatter dem med rene. Vi vasker dem og sjekker kvaliteten. Deretter leveres de rene mattene til rett sted og til rett tid.

En bomullsmatte kan absorbere mer vann enn en nylonmatte og binder samtidig smuss og støv. Nylonfiber absorberer ikke væske som bomullsfiber gjør, og er derfor dårligere til å holde på vannet. MicroTech-teppet kombinerer det beste av bomulls- og nylonmatten og har dessuten en Ultragrip-rygg slik at den ligger stille og ikke sklir på gulvet. I tillegg forhindrer det spesielle gummimaterialet i MicroTech-mattene at matten ruller seg opp.

Klar til å bestille kontormatter eller er det noe du lurer på?

Vi har lang erfaring innen Facility Management og har hjulpet mange bedrifter med å finne den rette løsningen. Trenger du råd, eller vet du hva du vil ha og ønsker et skarpt tilbud? Ikke noe problem, vi er her for din skyld og fikser den beste løsningen for nettopp din arbeidsplass!

Chat med oss
Chatten er stengt