Fruktkurver på jobben

Gled medarbeiderne dine med fersk frukt på jobben! Vi leverer fruktkurver til kontorer og andre arbeidsplasser, helt etter ønske. Basisfrukt, sesongfrukt, økologisk frukt eller eksotisk frukt – du velger hvordan du vil fylle fruktkurven. Alltid med fornøyd kunde-garanti.

Vi tilpasser leveringen helt etter dine ønsker. Hvor ofte, hvor mange fruktkurver og hvor mange kilo per kurv velger du. Er du usikker på hvor mye du trenger, hjelper vi deg. Kontakt oss så får du et prisforslag.

Frukt av høyeste kvalitet

Klimakompensert frukt

Stort og bredt utvalg

Fruktfavoritter

Fruktkurv Basis

Fruktkurv Premium

Fruktkurv Premium+

Prøv gjerne en eksotisk eller økologisk fruktkurv!

Fruktkurv Eksotisk

Fruktkurv Økologisk

Noen spørsmål

Basert på sesong velger vi ut frukt med omhu, og går gjennom alle kurvene før levering for å sikre at du får frukt av høyeste kvalitet. Med vår smakgaranti kan du enkelt fotografere en kantstøttet frukt, så sørger vi for at du blir kompensert for dette ved neste levering.

Vi kompenserer klimaet for alle fruktleveringene våre i Norden til 100%. Med det menes at vi kompenserer økonomisk for utslipp av klimagass.

Vi tar vare på all returnert frukt som enten blir bearbeidet til biogass, spist av dyrene i lokale dyreparker, eller går til hjelpeorganisasjoner.

Pris varierer avhengig av antall ansatte og hvor mye frukt de vil spise. Du velger selv hvor mange kilo frukt du vil ha i fruktkurven. Kontakt oss, så får du et kostnadsforslag tilpasset bedriften din.

Kontakt oss for et tilbud

Selgerne våre har lang erfaring i bransjen og hjelper deg gjerne med å bestille rett mengde frukt.

Chat med oss
Chatten er stengt