Forbruksvarer og kontormateriell

I vår nettbutikk finner du alt innen forbruksvarer og kontormateriell – nærmere bestemt titusen grunner til å velge oss. Papir, blyanter, saks og tape, såpe, oppvaskmiddel og kjøkkenpapir – på et kontor forbrukes en hel del. Da er det vel praktisk at du enkelt kan kjøpe alt du trenger hos oss.Klimakompensert.png

Stort miljøsortiment

Digital kundeportal

Bredt utvalg

Populære kategorier

prev

Kontorrekvisita

Finner du ikke det du trenger til kontoret hos oss, finner du det sannsynligvis ikke andre steder heller. Vårt utvalg inkluderer alle forbruksvarer til deres bedrift.

Rengjøringsprodukter og hygiene

Forbruksvarer er ofte en skjult kostnad på et kontor. Men det er enkelt å gjenvinne kontrollen og faktisk spare penger. Vi analyserer deres behov for renholdsartikler og optimaliserer bestillingen din slik at du får større kostnadskontroll.

Miljøsortiment

Vil du bidra til å beskytte miljøet? Vi har i lang tid utviklet frem et miljøsortiment med vekt på miljøsertifiseringer. Derfor kan vi i dag tilby miljømerkede produkter som et komplement til standardutvalget av forbruksvarer.

Toner og blekk

Vi leverer riktig toner, til rett tid og til rett pris - uansett hvilken printer eller skriver du har og uansett hvor mye eller lite du skriver ut. Vi tilbyr selvfølgelig også miljøvennlige tonere, som ivaretar ditt miljøfokus og minimerer fotavtrykket på miljøet.

next

Bærekraft og klimakompensasjon

Som en del av klimastrategien vår, klimakompenserer vi alle produkter og tjenester vi leverer. Det betyr at vi beregner, reduserer og klimakompenserer 100 % av klimaavtrykket vårt.

Noen tilfredse kunder

Få pålogging i dag eller still ditt spørsmål til Tommy

Tommy Johnsen er vår Sales Manager og har lang erfaring innen Facility Management. Sammen med teamet sitt har han hjulpet mange selskaper med å spare penger og forenkle kjøp av forbruksvarer. Han svarer gjerne på spørsmål og kan gi deg pålogging til nettbutikken.

Chat med oss
Chatten er stengt