Forbruksvarer og kontormateriell

I vår nettbutikk finner du alt innen forbruksvarer og kontormateriell – nærmere bestemt titusen grunner til å velge oss. Papir, blyanter, saks og tape, såpe, oppvaskmiddel og kjøkkenpapir – på et kontor forbrukes en hel del. Da er det vel praktisk at du enkelt kan kjøpe alt du trenger hos oss. Kontakt oss, ​​så sender vi deg pålogging til nettbutikken vår.

Allerede kunde hos oss? Besøk nettbutikken.

Stort miljøsortiment

Digital kundeportal

Bredt utvalg

Kontorrekvisita

Alt til den daglige virksomheten

Hvis du ikke finner det du trenger til kontoret hos oss, finner du det sannsynligvis ikke noe annet sted heller. Sortimentet vårt inkluderer alle forbruksvarer du forbruker i den daglige virksomheten, og spesialbestillinger hvis du ønsker det.

Rengjøringsforbruk

Få bedre kostnadskontroll

Forbruksvarer er ofte en skjult kostnad på et kontor. Men det er lett å ta tilbake kontrollen og faktisk spare penger. Vi analyserer forbruket og behovet ditt, og optimaliserer bestillingen din slik at du får bedre kontroll over kostnadene.

Toner

Påfyll til riktig pris og til rett tid

Vi leverer riktig toner, til rett tid og pris – uansett hvilken skriver du har og uansett hvor mye eller hvor lite du skriver ut. Selvfølgelig tilbyr vi også miljøvennlige tonere, som bidrar til å oppnå miljømålene dine og beskytter naturen.

Bredt utvalg

Finn alt du trenger

Fra dopapir og kaffebrød til konferansebord – i nettbutikken vår kan du virkelig finne alt du trenger på arbeidsplassen. Vi har også alltid et tilpasset sesongsortiment der du enkelt bestiller det som ikke er med på den vanlige handlelisten.

Noen tilfredse kunder

Få pålogging i dag eller still ditt spørsmål til Tommy

Tommy Johnsen er vår Sales Manager og har lang erfaring innen Facility Management. Sammen med teamet sitt har han hjulpet mange selskaper med å spare penger og forenkle kjøp av forbruksvarer. Han svarer gjerne på spørsmål og kan gi deg pålogging til nettbutikken.

Chat med oss
Chatten er stengt