Bemanning som skaffer deg rett person på rett plass

Vi er spesialister på bemanning av kvalifisert personell i alle bransjer. Mangel på personale og riktig kompetanse er noe alle selskaper utsettes for. Hvor ofte og i hvilken grad kan selvfølgelig variere. Vårt utdannede og kvalifiserte bemanningspersonell kommer når det passer deg, om det så er noen timer i uken, hver dag eller en gang eller to i måneden. Når vi hjelper deg med det vi er best på, kan du og kollegene dine fokusere på det dere er best på – kjernevirksomheten.

Klikk her hvis du søker jobb!

Riktig utdanning og ferdigheter

Korte ledetider

Lang erfaring

Spesialområder

Når tiden ikke strekker til, er våre ansatte alltid klare til å hoppe inn. Vi har personell for alle typer oppdrag og omfang. Nedenfor ser du de vanligste områdene, men du kan alltid kontakte oss med spesielle ønsker, så løser vi det også.

Administrasjon og kontor

Økonomi og finans

Lager og logistikk

Service og support

Office Manager + helhetsløsning

Med en innleid Office Manager i kombinasjon med vårt helhetstilbud på kontortjenester, trenger du ikke lenger tenke på kontordriften. Våre erfarne konsulenter tar seg av alt fra kontorrekvisita og kaffe til renhold. Velg bare hvilke tjenester du trenger, så ordner vi resten.

Ved å outsource resepsjonist/Office Manager til spesialister, blir den daglige driften mer effektiv og du kan fokusere på andre oppgaver.

  • Vi overtar driften av resepsjonen og kontoret
  • Alltid bemannet
  • Opplært i Covid-19-hygiene
  • Daglig kontakt med renholderne
  • Eksperter på området

La oss effektivisere arbeidsdagen din!

Noen tilfredse kunder

Respons, løsningsfokus og kontakt med selgere er viktig. Alle selgerne er veldig greie, men vår hovedkontakt er noe spesielt. O.M gjør jobben min lettere, da jeg kan ringe og vite at de løser eventuelle problem.

Marie Woisin
Eiendomsforvalter, Folkuniversitetet

Er det noe du trenger hjelp med?

Hvis du vil ha rådgiving eller få et tilbud, kan Caroline hjelpe deg.

Chat med oss
Chatten er stengt