Våre skrivere og kopimaskiner

Vi har printere som passer alle arbeidsplasser, fra hjemmekontoret til små og store bedrifter og organisasjoner. Våre skrivere har alt du trenger til din arbeidsplass.

Alle våre skrivere er miljøsertifisert og klimakompensert, har sikker og kryptert kommunikasjon og sømløs integrasjon med skyen.Klimakompensert.png

Miljøklassifisert

Sikkerhetsklassifisert

Integrasjons-API

Maskinvare og support etter behov

Alle selskaper er forskjellige, og behovet for skrivere og skannere kan variere. Derfor har vi utviklet tilbud for forskjellige behov. Hos oss får du maskinvare og support i en og samme pakke, med oppbakkede og klare maskiner, samt tilgang til vår service fra aller første stund.

Pakke med skriver og skanner

Hvilken type printer som passer best påvirkes av hvor mange brukere og hvor digital virksomheten er. Vi analyserer utskriftsbehovet og skreddersyr en løsning som inkluderer riktig forbruk av toner, papir og vedlikehold.

Home Office

Small Office

Medium Office

Large Office

– Når det er noe vi trenger, er det kort vei til hjelp. Det er lett å komme i kontakt med Office Managements support, og problemene løses raskt.

Johan Strand
IT-sjef, Malmö Lastebilsentral

Tilleggstjenester for skriver/printer og skanner


Kompletter maskinen med løsninger for digitale og sikre dokumenthåndteringsprosesser.

 

Ofte stilte spørsmål om skanning og utskrift

Absolutt! Takk for at du tenker på miljøet. De fleste av våre skrivere er Svanemerket. Installering av follow me-print har også positive miljøeffekter. Da gjøres utskriften først når eieren av dokumentet står ved skriveren og henter det, og dermed reduseres antallet unødvendige utskrifter. Du finner våre miljømerkede produkter under vårt eget varemerke O.M Green.

Ikke alle maskiner takler dette. I våre fire pakker har vi valgt moderne maskiner, og disse kan integreres med de fleste forretningssystemer. I disse er det også mulig å installere programvare for sikkerhet og smarte løsninger for digital dokumenthåndtering.

Det er en forkortelse for Multi Function Printer som står for multifunksjonell skriver. Den kan håndtere utskrift, skanning, e-post, faks samt integrering med forretningssystemer og systemer der dokumenter er lagret, som for eksempel Sharepoint og MS Teams.

Ja, en skriver er like sårbar som en hvilken som helst maskinvare i nettverk. Mange glemmer dette, og det er nettopp derfor det har blitt vanlig at innbrudd skjer gjennom skriveren. Men med sikkerhetsløsninger kan du minimere risikoen. For eksempel ved kontinuerlig sletting av harddisken og at du sørger for at utskrifter ikke lagres på skriverserveren før de skal skrives ut.

Det er når du sender data til skriveren i kryptert form. Det reduserer risikoen for at data blir manipulert og at informasjon lekker, data som blir eksponert når utskriftsdata overføres i nettverket. Kryptert sikker utskrift er løsningen for å minimere denne risikoen.

– I en stadig mer digital og upersonlig verden, er det ekstra viktig med personlig og nærværende service for å få kundenes tillit.

Øzdemir Yilmaz,
Servicetekniker, Office Management

Chat med oss
Chatten er stengt