Skriver, skanner og multifunksjonsmaskin for alle typer virksomheter

Vi er eksperter på skriver, skanner og multifunksjonsmaskiner. Vi analyserer dine behov og finner den riktige dokumentløsningen for nettopp din virksomhet. Teknologien utvikler seg i raskt tempo, og i takt med behovet for å integrere skanneren med forretningssystemene, øker kompleksiteten. Derfor er det viktig at du tenker gjennom dine behov og skaffer deg en rådgiver som gir deg riktig veiledning.

Miljøklassifisert

Sikkerhetsklassifisert

Integrasjons-API

Maskinvare og support etter behov

Alle selskaper er forskjellige, og behovet for skrivere og skannere kan variere. Derfor har vi utviklet tilbud for forskjellige behov. Hos oss får du maskinvare og support i en og samme pakke, med oppbakkede og klare maskiner, samt tilgang til vår service fra aller første stund.

Pakke med skriver og skanner

Hvilken type skriver som er best egnet for virksomheten din påvirkes av hvor mange brukere og hvor digital virksomheten er.
Vi analyserer utskriftsbehovet og skreddersyr en løsning som inkluderer riktig forbruk av toner, papir og vedlikehold.

Home Office

Small Office

Medium Office

Large Office

"Når det er noe vi trenger, er det kort vei til hjelp. Det er lett å komme i kontakt med Office Managements support, og problemene løses raskt."

Johan Strand
IT-sjef, Malmö Lastebilsentral

Tilleggstjenester for skriver og skanner


Kompletter skriveren og skanneren med løsninger for digitale og sikre dokumenthåndteringsprosesser.

 

Ofte stilte spørsmål om skanning og utskrift

Absolutt! Takk for at du tenker på miljøet. De fleste av våre skrivere er Svanemerket. Installering av follow me-print har også positive miljøeffekter. Da gjøres utskriften først når eieren av dokumentet står ved skriveren og henter det, og dermed reduseres antallet unødvendige utskrifter. Du finner våre miljømerkede produkter under vårt eget varemerke O.M Green.

Ikke alle maskiner takler dette. I våre fire pakker har vi valgt moderne maskiner, og disse kan integreres med de fleste forretningssystemer. I disse er det også mulig å installere programvare for sikkerhet og smarte løsninger for digital dokumenthåndtering.

Det er en forkortelse for Multi Function Printer som står for multifunksjonell skriver. Den kan håndtere utskrift, skanning, e-post, faks samt integrering med forretningssystemer og systemer der dokumenter er lagret, som for eksempel Sharepoint og MS Teams.

Ja, en skriver er like sårbar som en hvilken som helst maskinvare i nettverk. Mange glemmer dette, og det er nettopp derfor det har blitt vanlig at innbrudd skjer gjennom skriveren. Men med sikkerhetsløsninger kan du minimere risikoen. For eksempel ved kontinuerlig sletting av harddisken og at du sørger for at utskrifter ikke lagres på skriverserveren før de skal skrives ut.

Det er når du sender data til skriveren i kryptert form. Det reduserer risikoen for at data blir manipulert og at informasjon lekker, data som blir eksponert når utskriftsdata overføres i nettverket. Kryptert sikker utskrift er løsningen for å minimere denne risikoen.

"Vår styrke ligger i vår lange erfaring og kompetanse, og gjennom vårt brede tilbud løser vi dagens og fremtidens utfordringer for våre kunder."

Christian Borchgrevink,
Sales Manager ITCOM

Har du spørsmål om dokumenthåndtering?

Chat med oss
Chatten er stengt