Ricoh Smart Integration – Gratis prøveperiode

Velg en pakke og bruk den kostnadsfritt de første 60 dagene.

Nå som utviklingen går stadig fortere, blir det også viktigere å fremtidsbeskytte virksomheten for å sikre forretningskontinuitet i fremtiden. Det betyr at du må oppdatere forretningsprosessene dine så de blir mer fleksible, gjennomsiktige og mindre avhengige av menneskelige ressurser. Målet er å implementere løsninger som sikrer og muliggjør viktige forretningsprosesser eksternt, og gir dine ansatte tilgang til kritisk informasjon når som helst og hvor som helst.

Øk produktiviteten ved å koble skrivere og enheter til populære skytjenester og dele viktig informasjon umiddelbart.

 

RICOH Smart Integration – hvordan fungerer det?

 

 

RSI Pakker – Gratis i 60 dager

 

Det er enkelt å komme i gang med RICOH Smart Integration. Velg den pakken som har appene du trenger nedenfor, og bestill for så lang tid du ønsker eller prøv gratis i 60 dager. Appene aktiveres direkte fra Ricoh-enheten din, så du er oppe og går på kort tid. Fordi RICOH Smart Integration er en skybasert løsning, trenger du ingen kostbar installasjon eller besøk av tekniker for å komme i gang.

Se video om Control+

Finn ut hvordan Control+ muliggjør avansert kontroll for rapportering, eksternt samarbeid og enhetsfeilhåndtering. Se den korte videoen og se detaljer om pakken i seksjonen for apper og pakker.

"Vår styrke ligger i vår lange erfaring og kompetanse, og gjennom vårt brede tilbud løser vi dagens og fremtidens utfordringer for våre kunder."

Christian Borchgrevink,
Sales Manager ITCOM

Har du spørsmål om dokumenthåndtering?

Chat med oss
Chatten er stengt