Ricoh Smart Integration – Gratis prøveperiode

Velg en pakke og bruk den kostnadsfritt de første 60 dagene.

Nå som utviklingen går stadig fortere, blir det også viktigere å fremtidsbeskytte virksomheten for å sikre forretningskontinuitet i fremtiden. Det betyr at du må oppdatere forretningsprosessene dine så de blir mer fleksible, gjennomsiktige og mindre avhengige av menneskelige ressurser. Målet er å implementere løsninger som sikrer og muliggjør viktige forretningsprosesser eksternt, og gir dine ansatte tilgang til kritisk informasjon når som helst og hvor som helst.

Øk produktiviteten ved å koble skrivere og enheter til populære skytjenester og dele viktig informasjon umiddelbart.

 

RICOH Smart Integration – hvordan fungerer det?

 

 

RSI Pakker – Gratis i 60 dager

 

Det er enkelt å komme i gang med RICOH Smart Integration. Velg den pakken som har appene du trenger nedenfor, og bestill for så lang tid du ønsker eller prøv gratis i 60 dager. Appene aktiveres direkte fra Ricoh-enheten din, så du er oppe og går på kort tid. Fordi RICOH Smart Integration er en skybasert løsning, trenger du ingen kostbar installasjon eller besøk av tekniker for å komme i gang.

Se video om Control+

Finn ut hvordan Control+ muliggjør avansert kontroll for rapportering, eksternt samarbeid og enhetsfeilhåndtering. Se den korte videoen og se detaljer om pakken i seksjonen for apper og pakker.

– I en stadig mer digital og upersonlig verden, er det ekstra viktig med personlig og nærværende service for å få kundenes tillit.

Øzdemir Yilmaz,
Servicetekniker, Office Management

Chat med oss
Chatten er stengt