Klimanøytral og sirkulær mobiltjeneste

Enkel portal for alle ansatte – billigere enn å kjøpe

Mobil som tjeneste er er vårt sirkulære tilbud hvor både miljø og brukervennlighet står i fokus. Med en rekondisjonert telefon kan du spare opptil 60% på kjøpesummen og minst 40% CO2e. Vi hjelper deg også med å resirkulere bedriftens gamle mobiltelefoner.

 

Sirkulær mobiltjeneste

Full kostnadskontroll

Mindre administrasjon

Mobil som tjeneste – slik fungerer det

Ta et klimasmart valg med denne skreddersydde tjenesten som gir deg full kontroll over mobilparken din. Telefonene leies i stedet for å kjøpes og fordelen er at produktene vil bli gjenbrukt, gjenkjøpt eller resirkulert avhengig av produktets tilstand og bedriftens ønsker.

I nettportalen får både bedrift og ansatte god oversikt og bestillinger og sertifiseringer håndteres enkelt – en smidig kapitalforvaltning som også reduserer klimabelastningen.

 

Nettportal for Modern Asset Management

I nettportalen er det en flik for administratoren samt medarbeidere, noe som vil gi en helt nye måte å håndtere bedriftsmobiler på.

De ansatte kan se sine tilganger, gjeldende policyer og verdien av den eksisterende eller nye mobilen. Bestillinger kan gjøres direkte i portalen, og ansvarlig sjef kan enkelt granske, bekrefte eller avvise.

I administratorvisningen er det også en oversikt over bedriftens mobilpark, noe som gir full kostnadskontroll og planleggingssikkerhet. I tillegg kan du se statistikk samt oppdatere mobil- og budsjettpolicyen.

 

Gjenbruk

Reduser karbondioksidutslipp og kostnader

Vi renser telefoner for informasjon, bytter ut slitte deler og pakker dem om etter ca. 24 måneder. Dette gjør at telefoner og andre mobilenheter kan få et nytt liv av andre medarbeidere eller av en annen bedrift. Ved å bruke telefonen på nytt i stedet for å produsere en ny, spares minst 40 % karbondioksid.

Gjenvinning

Vern om miljøet med gjenvunnet materiale

Et ikke-funksjonsdyktig produkt demonteres for å finne fungerende deler. Disse delene kan deretter brukes på nytt for å reparere andre produkter. Dersom delene er helt ubrukelige, sendes disse i stedet til miljøvennlig gjenvinning. På den måten skaper vi et kretsløp der ingen uønskede stoffer risikerer å havne feil.

Sikker datasletting

Sikkerheten kommer først

Når en enhet skal tømmes for informasjon, er det ytterst viktig at slettingen gjennomføres på en sikker måte. Datainformasjonen skrives over med ett-tall og nuller på den aktuelle enheten. Kunden får deretter et sertifikat som et bevis på at innleverte enheter er blitt slettet. Informasjon som serienummer, modell og produsent finnes også på dette sertifikatet.

O.M Green

Vår miljøsatsing

Under konseptet O.M Green finner du de klimakompenserte tjenestene våre. Tanken er å gjøre det lettere for for deg å ta det første skrittet mot en mer klimasmart virksomhet.

I tillegg til klimakompensasjonen for den delen av utslippene vi selv ikke kan påvirke, har vi en rekke aktiviteter for å redusere utslippene som produktene og tjenestene våre genererer, med fokus på å redusere vårt eget klimaavtrykk.

Klimanøytral telefoni

Snakk om klimaet

I Office Management tar vi miljøet på alvor, og vi er derfor ekstra stolte over å kunne tilby Sveriges første klimanøytrale bedriftstelefoni og kontaktsenter.

Klimanøytral betyr at vi kompenserer for de utslippene som vi ikke kan påvirke i dag, pluss litt til. Ta et klimasmart valg!

Bærekraft i verdikjeden

Vår strategiske partner

Når du blir telefonikunde hos oss, kan du velge hvilken operatør du vil, men vi anbefaler Tele2, som er ledende innen bærekraft. Som første telekomoperatør i Norden og Baltikum er Tele2 AB klimanøytralt i egen virksomhet, med 100 prosent fornybar strøm og der øvrige utslipp er klimakompensert.

Puzzel er vår strategiske partner for kontaktsenterløsninger og støtter oss i våre klimasatsinger. Vi klimakompenserer for alle våre kunders utslipp i kontaktsenteret.

 

Vil du vite mer?

Kontakt Emilie hvis du vil vite mer om vår sirkulære mobiltjeneste og hvordan den kan effektivisere virksomheten din.

Chat med oss
Chatten er stengt