CSR (Corporate Social Responsibility)

Alle bedrifter har et ansvar for å bidra til en positiv samfunnsutvikling. Vi er intet unntak, for vi har gode muligheter til å påvirke omgivelsene våre positivt. Men en ting er å snakke om det, en annen ting å faktisk gjøre noe. Vi vil at våre tiltak skal gjøre en reell forskjell, og preges av et langsiktig endringsarbeid. For oss er det det som er CSR.

 

 

SOS-barnebyer

SOS-barnebyer jobber for at alle barn får vokse opp i en omsorgsfull familie. De jobber både internasjonalt og i Norge. Visjonen ble født for 70 år siden i Østerrike, for å gi barn som mistet foreldrene sine under andre verdenskrig muligheten til en trygg oppvekst. Vi støtter SOS-barnebyers viktige arbeid for å gi flere barn et trygt og kjærlig hjem.

 

Bærum Sportsklubb

Bærum SK er et norsk idrettslag som holder til på Sandvika stadion i Bærum kommune utenfor Oslo. Office Management støtter fremfor alt A-laget Damer, en tropp på 20 spillere i alderen 17-32 år. Klubben har et inkluderende miljø og legger vekt på sosialt samvær. Gjennom vårt samarbeid har troppen blant annet fått ny og bedre treningsgarderobe.

 

Chat med oss
Chatten er stengt